Замовити дзвінок
Опалення та комплектуючі Водопостачання і водонагрівачі Запірно-регулююча арматура Господарські товари Велика побутова техніка Дрібна побутова техніка

Конструктивні особливості обприскувачів Marolex

22 лютого 2021

Сьогодні вибір садових обприскувачів в Україні досить великий. На ринку широко представлені моделі як вітчизняного так і зарубіжного виробництва. Щоб серед такого різноманіття вибрати дійсно якісний обприскувач, необхідно в першу чергу звернути увагу на те, як він зроблений.

У цій статті розглянемо конструктивні особливості польських обприскувачів торгової марки Marolex (Маролекс), які вважаються одними з кращих в Європі. Адже ця компанія вже близько 30 років займається виключно виготовленням обприскувачів, її вироби продаються більш ніж в 55 країнах всього світу.

Надміцний резервуар високого тиску
Спеціальні методи виготовлення та контролю якості гарантують абсолютну безпеку в користуванні резервуаром (баком) високого тиску. Він настільки міцний, що виробник дає гарантію 5 років на бак будь-якого обприскувача Marolex.

 

Ефективний насос
Будь-насос (помпа) обприскувача не містить металевих деталей. Адже вони можуть піддаватися впливу агресивних хімікатів, і з часом зменшити ефективність роботи насоса. Всі деталі помпи виготовлені із застосуванням сучасних систем проектування і моделювання напружень. Тому насоси посилені ребрами жорсткості і, як наслідок, мають дуже стійку структуру. Всі насоси обприскувачів Marolex мають ергономічну форму, ефективні і зручні в застосуванні.

 

 

Захист від пилу (APS system)
Все телескопічні деталі оснащені спеціальною системою запобігає потраплянню в них пилу і забруднення. Завдяки такій інновації, телескопічні системи обприскувачів Marolex вважаються одними з найнадійніших у світі.

 

Запобіжний клапан
Ретельно підібраний запобіжний клапан, розроблений компанією, є ще однією гарантією безпеки обприскувача Marolex. Клапан виключає нагнітання тиску в резервуарі до рівня більше 0,4 МПа. Незалежно від ситуації, клапан зменшити тиск, утримуючи номінальне значення до 0,4 МПа.

 

 

Подвійне ущільнення
Навіть незначне протікання робочої рідини не сприяє комфортному користуванню обприскувачем. Саме тому в багатьох місцях обприскувача Marolex застосовується подвійне ущільнення, що забезпечує повну відсутність витоків при його роботі.

 

 

Посилений тришаровий шланг
Щоб забезпечити механічну і хімічну стійкість, все шланги Marolex виготовляються по дуже жорсткими правилами контролю якості. Тришаровий шланг має спеціальне кріплення щоб запобігти розтріскування, звести до мінімуму його вигин, і забезпечити комфортну роботу обприскувача в цілому.

 

 

Ергономічна форма елементів обприскувача
Всі форми елементів обприскувача розроблені у власній студії дизайну з використанням спеціалізованого програмного забезпечення (САПР). Перед початком серійного виробництва, виготовляються прототипи, для детального тестування. Таким чином всі форми ідеально підходять для користувача.

 

 

Блокування розподільного клапана
Інтеграція дозуючого клапана з ручкою Marolex сприяє максимально комфортної роботи. Його система блокування виключає навантаження на м'язи рук, протягом роботи обприскувача. Натискання на кнопку і переміщення її вперед фіксує клапан у відкритому стані, таким чином немає необхідності постійного його зміст.

 

 

Скляні елементи клапана
Marolex використовує скляні кульки для клапана, ніж забезпечує 100% стійкість до будь-яких хімічних реагентів, які використовується в розпилювачі. Скло - повністю інертний матеріал, воно дуже стійко і не може бути пошкоджено ніякими хімічними речовинами використовуваних для обприскування.

 

Кріплення без отворів
З метою підвищення безпеки, Marolex використовує революційну систему для фіксації елементів обприскувача, що не вимагає наявності жодних монтажних отворів в резервуарі високого тиску. Адже будь-який отвір в такому резервуарі не може гарантувати його тривалу, надійну і безпечну роботу.

 

 

Форсунка з можливістю регулювання кута розпилення
Регульований кут розпилення форсунки робить кожен обприскувач Marolex універсальним. Така можливість дозволяє при розпорошені створити «легкий туман» для обробки рослин, або «струмінь» для поливу і миття.

 

 

Спеціальні профільовані ремені
Обприскувачі Marolex оснащені водонепроникними м'якими накладками, які частково розвантажують м'язи, і сприяють комфорту при тривалій роботі.

 

 

У магазині-складі торгової компанії АРТ-ВК можна вибрати будь-яку модель обприскувача Маролекс, або купити обприскувач іншого виробника.

 
 

Популярна продукція