Замовити дзвінок
Опалення та комплектуючі Водопостачання і водонагрівачі Запірно-регулююча арматура Господарські товари Велика побутова техніка Дрібна побутова техніка

Переваги польських обприскувачів Marolex

30 травня 2020

Яким повинен бути хороший обприскувач для городу, теплиці або саду? Добротним, надійним і зручним - так дадуть ті, хто регулярно використовує цей інвентар. Дуже неприємно, коли така річ ламається в самий невідповідний момент. Польська компанія Marolex випускає обприскувачі, що відповідають перерахованим вимогам на всі 100%. Вони дуже популярні в багатьох європейських країнах. У чому їх особливості та переваги?

Садові обприскувачі Marolex (Польща) призначені для обробки самих різних культур - від кімнатних рослин, теплиць, городів і грядок до живоплотів і дерев, які ростуть у великих садах. З їх допомогою легко і просто вносити добрива, різні захисні речовини, отрутохімікати, гербіциди та ін. Величезний асортимент дозволяє підібрати максимально відповідний обприскувач індивідуально, залежно від потреб конкретного майбутнього користувача. Моделі відрізняються обсягом бака і деякими технічними параметрами і деталями.

Абсолютно всі конструктивні елементи обприскувачів Marolex виготовлені з якісних матеріалів, стійких до впливу хімічних речовин і мають підвищену міцність. В процесі їх виробництва здійснюється багатоступінчастий контроль якості. Це запорука тривалої, безпроблемною експлуатації агрегату.

Форсунка будь-якого обприскувача Маролекс дозволяє регулювати інтенсивність розпилення - від тонкого струменя до дрібнодисперсного туману. Дуже зручні і функціональні телескопічні штанги. Вони оснащені спеціально розробленою системою запобігання від забруднень. За допомогою такої розсувний штанги легко обробляти навіть найвищі дерева. Крім комплектної штанги, завжди можна докупити довшу або спеціальну штангу, які виготовляються і продаються окремо від обприскувачів.

Специальная штанга опрыскивателя Маролекс

 

Шланг обприскувачів Marolex тришаровий, броньований обплетенням, міцний і довговічний. Насоси відрізняються високою продуктивністю. Для підкачування будуть потрібні мінімальні зусилля, що істотно полегшує роботу садівника. Запобіжні клапани захищають бак від зайвого тиску. Товщина стінок самого корпусу - близько 4 мм, цього більш ніж достатньо для його високої міцності і надійності.

Конструкція будь-якого обприскувача Marolex дуже ергономічна. Цей садовий інвентар приємно тримати в руках, кожен елемент його виготовлений з урахуванням всіх потреб користувача. Працювати з ним легко. Для зручності транспортування обприскувачі оснащені ременями для перенесення на плечі. Таким чином, рухи людини нічим не ускладнені, він легко переміщається по ділянці і виконує всю необхідну обробку.

 

Штанга опрыскивателя для высоких деревьев

 

Величезною перевагою є наявність ремонтних комплектів та запасних деталей до обприскувачів Marolex. Таким чином, завжди можна самостійно і швидко вирішити будь-які дрібні проблеми, якщо вони звичайно виникнуть.

Єдиним мінусом обприскувачів Marolex можна назвати їх відносно високу вартість. Але це цілком справедлива плата за відмінну якість, надійність і зручність експлуатації. Гарантійний термін будь-якої моделі становить 2 роки, на бак дається окрема гарантія 5 років. Якість обприскувачів Marolex підтверджують численні покупці з різних країн, давно віддають перевагу цьому бренду. З недавнього часу, ви також можете опинитися в їх числі і купити обприскувач Маролекс. Торгова компанія АРТ-ВК, м Вінниця, є офіційним дилером польської ТМ Маролекс в Україні.

Популярна продукція